KONTENT IS KING ~ Kong | Mobilspelaren | Sportgamers | Gamer

Svenskar vidare i IMGA

Raging ThunderInternational Mobile Gaming Awards är en internationell tävling som belönar de mest kreativa och originella mobilspelen. Det är nu tredje året IMGA hålls och idag presenterades de 25 finalisterna.

Från 400 bidrag är nu bara de allra bästa kvar och bland dessa finner vi svenska utvecklarna Polarbits racerspel Raging Thunder (bild) som nominerats i kategorierna ”Excellence in 3D” och ”Best Use of Connectivity”.

Ser man på alla de bidrag som lämnades in till IMGA är det tydligt att mobilspelsbranschen är i uppsving – antalet bidrag har ökat med hela 100% från förra året – men även att att Europa är en viktig del av allting då nästan hälften av bidragen har europeiskt ursprung.

Mitt uppdrag till er nu är att hålla tummarna för Polarbit så att det går bra för Raging Thunder på vinstceremonin som kommer att hållas i februari nästa år på 3GSM-kongressen i Barcelona. Lycka till!

Diskussion

Det finns 5 svar ~ vad tycker du?

 1. Svenskarna verkar bra på mobilspel. :)

  Välkoman tebax förresten! Läste siten i förra verran med. Ser fram emot sköna tips på mobilspel till min fräscha K800! :D :D

  Av DenOnde ~ 19/10 -06 kl 19:19

 2. Yes, det är bara att hålla stenkoll på sidan så skall vi hålla dig informerad om vilka spel som är heta till mobilen! Det är dock bara smyglanserat ännu, snart drar vi igång lite mera på allvar. Tack för läsandet! :)

  Av Mattias Wikström ~ 19/10 -06 kl 22:57

 3. Jag har varit testare i det här spelet. *stolt*

  Av Naseer ~ 20/10 -06 kl 11:11

 4. Hur blir man testare av ett mobilspel? Har du jobbat med utvecklingen lr?

  Annars vill jag läsa en recension! :wink:

  Av Miklos ~ 20/10 -06 kl 12:27

 5. Jo, jag jobbade med det företag som skulle ge ut Raging Thunder i nån del av världen.

  Därav testningen.

  Av Naseer ~ 20/10 -06 kl 13:26

Skriv ett svar

Du står för vad du skriver! Uppgifter såsom IP-adress och liknande detaljer om dig lagras när du kommenterar, och kan komma att lämnas vidare till myndigheter vid missbruk. Integritet.